ASIGURARE CASĂ

Ne pricepem la asigurări de locuințe 

Tu și familia ta veți fi în mâini sigure 

Tipuri de produse

Asigurarea obligatorie a locuinței

Asigurarea facultativă a locuinței

Asigurarea obligatorie a locuinței 

 Asigurarea locuinței vă protejează casa și acoperă daunele în cazul producerii unui incident.

De ce?

 1. Pentru că acoperă riscurile provocate de calamitățile naturale, precum cutremur, alunecări de teren sau inundații, și te despăgubeste la valoarea reală a imobilului. 
 2. Pentru că, dacă optezi pentru clauza de răspundere civilă față de terți, asiguratorul suportă eventualele costuri aferente unui accident. De exemplu, în cazul unei indundații în urma căreia vecinul are de suferit, poți sta liniștit știind că asigurarea ta acoperă daunele.  
 3. Pentru că poți să îți asiguri bunurile, din interiorul casei, pe care le consideri importante și valoroase. Deteriorarea acestora te-ar supune la costuri destul de mari.
 4. Pentru că este foarte neplăcut să îți găsesti apartamentul spart de hoți. De cele mai multe ori, pe lângă bunurile furate, vei avea ghinionul să găsești o parte din lucrurile rămase deteriorate. Avantajul acestei polițe este că tot ceea ce ți se fură, intră la clauza de furt, iar bunurile deteriorare la clauza de vandalism. 
 5. Pentru că electronicele sau electrocasnicele stricate îți sunt despăgubite dacă optezi pentru clauza de acoperire a daunelor cauzate de fluctuații de tensiune. Aceste fluctuații se petrec destul de des în zonele urbane aglomerate și de multe ori repararea sau înlocuirea acestora se dovedește a fi o cheltuială mare.
 6. Pentru că poți opta și pentru asigurarea de accidente petrecute în casă. Fie că cel mic te face să alergi grăbit pe scări și aluneci, fie că animăluțul, dărâmă televizorul, această poliță îți asigură despăgubiri substanțiale. 
CONTACTEAZĂ-NE

Asigurarea facultativă a locuinței

 Asigurarea facultativă a locuinței vă protejează casa și acoperă o gamă largă de daune ce se pot produce în cazul unui incident.

De ce?

 1. Pentru că asigurarea obligatorie a locuinței (PAD) te acoperă doar în cazul calamităților naturale grave și nu în cazul unor incidente care se pot întâmplă mult mai des, precum un incendiu sau un accident.
 2. Pentru că în cazul în care te inundă vecinii ești asigurat.
 3. Pentru că dacă îți vandalizeaza hoții casa, o asigurare facultativă a locuinței îți acoperă daunele.
 4. Pentru că îți asigurăm geamurile dacă le sparge un hoț sau o furtună.
 5. Pentru că dacă există o fluctuație de tensiune și se arde televizorul, ești acoperit
 6. Pentru că dacă se sparge o țeava și inundă casa, strică parchetul sau mobila, asiguratorul îți va acoperi dauna.
 7. Pentru că în caz de furt, ai bunurile asigurate și te despăgubim.
 8. Pentru că, fie că este vorba de o garsonieră ori o casă de vacanță la munte, cu asigurarea facultativă poți fi sigur că investiția ta este în siguranță.
CONTACTEAZĂ-NE