ASIGURĂRI AUTO

Siguranța rutieră începe cu tine 

Tu și familia ta veți fi în mâini sigure 

Tipuri de produse

Asigurarea RCA

Asigurarea CASCO

Asigurarea de tractări

Asigurarea de accidente persoane din autovehicul

Asigurarea RCA

Este asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto. În cazul  unui accident, acoperă daunele materiale și vătămările corporale, cauzate tuturor terților.

De ce?

 1. Pentru că, după cum bine știm este obligatorie. Fără RCA te supui unor amezi usturătoare și nu ai o protecţie financiară în cazul unui accident. 
 2. Pentru că, în cazul în care, provoci o daună in timp ce te afli la volan, asigurarea RCA îl va despăgubi în numele tău pe cel accidentat. 
 3. Pentru că, în cazul în care lovești gardul vecinului când parchezi mașina, asigurarea ta va acoperi costurile reparației.
 4. Pentru că dacă alegi să circuli fără RCA, amenzile sunt foarte mari și ți se poate ridica permisul și/sau talonul, în funcție de legislația în vigoare.
VEZI AICI

Asigurarea CASCO

Polița CASCO protejează vehiculul propriu, acoperind daunele în cazul unui accident, unui furt sau în cazul unui act de vandalism cu autor necunoscut.

Asigurarea casco este foarte flexbilă și ne permite să o adaptăm nevoilor și cerințelor tale.

De ce?

 1. Pentru că societatea de asigurări îți repară avariile survenite în urma unui accident rutier, fie că ești vinovat, fie că ești victimă.
 2. Pentru că sunt acoperite riscurile de furtul autovehiculului, cât și furtul anumitor componente ale mașinii.
 3. Pentru că pe polița casco îți sunt acoperite și riscurile cauzate de calamități naturale precum: cutremur, furtuni, grindină, cădere masivă de zăpadă, revărsări ape.
 4. Pentru că ești asigurat și în cazul producerii unui incendiu în urma căruia îți este avariat autovehiculul.
 5. Pentru că pierderea cheilor de la mașină se întâmplă mai des decât îți închipui . Te sfătuim ca, atunci când îți alegi polița casco, să iei în calcul și acoperirea acestui risc. 
 6. Pentru că anvelopele și jantele pot fi acoperite nu numai în cazul unui accident, dar și în cazul în care le avariezi din cauza condițiilor grele de drum.
 7. Pentru că nu de puține ori pe drumurile publice ți se poate sparge geamul. Asigură-te că benefciezi de această clauză atunci când îți alegi polița de casco.
 8. Pentru că ești despăgubit și în cazul în care îți găsești autoturismul avariat iar autorul este necunoscut.
CONTACTEAZĂ-NE

Asigurarea de tractări

Această asigurare acopera costurile serviciilor de tractare auto, în regim non-stop, în cazul producerii unui accident.

De ce?

 1. Pentru că în cazul unui accident care îți lasă mașina prea avariată pentru a fi mutată în condiții de siguranță, beneficiezi de incărcarea autovehiculului pe platformă și descărcarea autovehiculului la cel mai apropiat service auto din rețeaua de service-uri agreate de asigurator.
 2. Pentru că, dacă soliciți acest lucru, mașina poate să îți fie transportată acasă, în loc de service, cu condiția ca distanța până la domiciliu să fie cel mult egală cu distanța până la atelierul auto la care ar fi fost transportat autovehiculul. 
CONTACTEAZĂ-NE

Asigurarea de accidente persoane din autovehicul

Polița acoperă persoanele aflate în vehiculul asigurat, inclusiv conducătorul vehiculului, ca urmare a producerii unui accident în care este implicat vehiculul aflat în mișcare, sau în oprire.

De ce?

 1. Poți sta liniștit știind că, în cazul unui accident care se soldează cu victime, persoanele din mașină vor fi despăgubite. Fie că urmările ar fi incapacitate temporară de muncă, costuri ridicate ale tratamentului, invaliditate permanentă sau chiar un deces, daunele sunt acoperite și te poți concentra pe a gestionarea cât mai bună a acestui eveniment trist. 
 2. Pot fi despăgubite și bagajele persoanelor aflate în vehiculul avariat, dacă acestea au fost deteriorare sau furate.
CONTACTEAZĂ-NE