PROTECȚIA TA ȘI A FAMILIEI

Ne pricepem la asigurări personale

Tu și familia ta veți fi pe mâini sigure 

Tipuri de produse

Asigurarea de sănătate

Asigurarea de viață

Asigurarea pentru copii

Asigurarea medicală de călătorie 

Asigurarea de sănătate

Poate acoperi: consultații în Romania și/sau în străinătate, analize, servicii in regim ambulatoriu, intervenții chirurgicale, pachet pentru sarcină și naștere, internare, indemnizație pentru convalescență.

De ce?

 1. Pentru că beneficiezi de consultații și tratamente în cele mai performante clinici private din Romania sau din străinătate.
 2. Pentru că te bucuri de confortul unor servicii private de sănătate.
 3. Pentru că economisesti timp: nu vei sta la cozile interminabile de la spitalul de stat.
 4. Pentru că igiena este foarte importantă, iar clinicile private se supun standardelor internaționale de igienă. 
 5. Pentru că, în cazul în care ai nevoie de servicii medicale costisitoare, sunt acoperite de asigurare ca să nu cheltui banii economisiți pentru alte scopuri.
CONTACTEAZĂ-NE

Asigurarea de viață

O protecție financiară, care asigură un viitor sigur, atât ție cât și familiei tale. Această asigurare îți oferă protecția materială și independența financiară de care are nevoie familia ta, pe termen lung.

De ce?

 1. Pentru că această polită îți poate transformă vârsta pensionării într-o experiență frumoasă și relaxantă, scutindu-te de grijile financiare.
 2. Pentru că, daca alegi o asigurare de viață cu componenta investițională, banii tăi sunt investiți în condiții de siguranță. Poți opta pentru investiții mai puțin riscante, care au un randament mai mic, dar daca ești confortabil cu un grad mai mare de risc, poți beneficia de recompense pe masură. 
 3. Pentru că, investiția făcută în asigurarea de viață se poate transforma, la vârsta a treia, în călătoriile mult visate.
 4. Pentru că o pensie privată înseamnă o variantă de economisire sigură si avanatajoasă pentru oricine.
CONTACTEAZĂ-NE

Asigurarea pentru copii

Existenţa unui copil în viata noastră presupune, pe lânga bucuriile zilnice, şi o serie de cheltuieli ce cresc odată cu creşterea copilului. Dacă mâine am fi nevoiţi sa plătim studiile copilului nostru, sau dacă ne-am confrunta cu nevoile sale la vârsta majoratului, cu sigurantă, mulţi dintre noi ne-am afla într-un impas financiar.

Un copil este nepreţuit şi merită să trăiască o viaţă lipsită de griji şi în siguranţă, cu acces la sănătate, educaţie şi în general la tot ceea ce este potrivit pentru a deveni un adult fericit şi responsabil, cu o viaţă împlinită.

De aceea ne face plăcere să iti prezentăm o asigurare pentru copii care te ajută să economisesti din timp pentru aceste cheltuieli.

Asigurarea de viaţă cu acumulare de capital pentru copii, încheiată prin grija părinţilor sau a rudelor care vor să contribuie la asigurarea viitorului copilului.

De ce să închei o astfel de asigurare?

 1. Beneficii: economisesti o sumă de bani în beneficiul copilului pana la vârsta majoratului, la începerea studiilor sau la căsătorie.
 2. Avantaje: protecţia prin asigurare şi certitudinea economisirii constante a unei sume de bani; efortul financiar dispersat pe o perioadă mai mare de timp; prime de asigurare accesibile comparativ cu beneficiile produsului; lipsa impozitării beneficiilor obţinute din asigurare.

O asigurare încheiată este o investiţie pentru un viitor mai bun al unui copil foarte drag din viaţa ta! Iata 2 exemple:

Date initiale Scenariul 1 Scenariul 2
Varsta client 30 35
Varsta copil 2 7
Durata platii primelor 18 13
Prima lunara 120 lei 150 lei
Indemnizatie garantata 25.000 lei 22.000 lei
Participare la profit
(Scenariul moderat)
2.500 lei 1.400 lei
CONTACTEAZĂ-NE

Asigurarea  medicală de călătorie

 Asigurarea medicală de călătorie acoperă riscul de accidente sau îmbolnăviri pe perioada în care călătorești.

Asigură și repatrierea trupurilor în țara de rezidență a asiguratului.

De ce?

 1. Pentru că acoperă cheltuielile medicale în caz de urgență atunci când ești in concediu.
 2. Pentru că acoperă contravaloarea bagajului în cazul pierderii acestuia de către compania aeriană.
 3. Pentru că are un cost scăzut, comparativ cu alte produse de asigurare.
 4. Pentru că acoperă despăgubirea accidentelor cauzate de sporturile pe care le practici: ski, alpinism,  snow-board, windsurfing etc.
CONTACTEAZĂ-NE